Mireia Zantop //

29 set. Mireia Zantop //

(Mediterrània)

Desenvolupo projectes com a artista visual, performer i docent. Tendeixo conjugar i desdibuixar límits disciplinaris, a incloure la interacció participativa i a treballar específicament per a espais i contextos.
sóc
Aprenent a reconèixer i acollir allò que es manifesta, com els patrons de la imaginació, mai estàtics (“són una forma incorporada en el teixit del moviment” J. Glieck, Teoria del Caos). Enfilo aquest procés per desplegar visions i veure on porten. Qüestiono, i provo d’abandonar l’hàbit per seguir el fil de la intuïció que em xiuxiueja, a cada pas, el següent.
vaig
Vers les percepcions i presències de la visió poètica. La connectada, essencial, que pot despertar les altres. Camins que em caminen per desvetllar -amb cura- la capacitat vident i compartir-la.
Topo amb capes d’opressions i carícies del temps col·lectiu, de dimensió líquida i immaterial alhora, una realitat comú però alhora relativa.
Permetre’m deixar aflorar allò que no és visible.
Per explorar l’imaginari de necessitats i possibilitats de transformació. I treballar en la direcció adequada amb més respostes que reaccions.

www.mireiazantop.com
www.lesmireies.com
www.ocellsalcap.com
@les_mireies_art

 

crèdit imatge: acció Mireia Zantop foto Denys Blacker

artista resident durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre de 2024 a 22cubicresidència artística enfocada en l’art de la performance, l’art d’acció i de la inacció 

EL 10 DE DESEMBRE DE 2024 OBRIREM LES PORTES D’AQUESTS PROCESSOS DE CREACIÓ PER PODER VIURE JUNTXS UNA TARDA DE PERFORMANCE

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.